PBS cykler på Alpe d Huez med SundhedsDoktor

PBS Cykling Network, som er et netværk bestående af PBS medarbejdere og kunder, arrangerer til september en tur op ad det legendariske bjerg Alpe d Huez. Lørdag d. 19. september spænder 25 forventningsfulde cykelentusiaster hjelmen for foden af alpetoppen og bruger de næste timer på at forcere de 13,8 km og 21 hårnålesving, som er bedst kendt fra spetakulære Tour de France etaper.

SundhedsDoktors sundhedskonsulent Troels Gravers er blevet med på turen, og glæder sig til at lære PBS medarbejdere og kunder endnu bedre at kende, samt til at opleve sammenholdet og energien, der opstår på sådan en tur.

Undervejs vil der blive nedbrudt mange grænser, og alle er nødt til at yde deres bedste for at komme til tops. Derfor er turen nøje tilrettelagt. Alle deltagere har fået tjekket deres kondition og andre sundhedsparametre, og ud fra dette fået designet deres personlige træningsprogram fra SundhedsDoktor. Derudover har SundhedsDoktor afholdt foredrag om vigtigheden af at få den rigtig kost og restitution, når træningsmængden sættes i vejret. Dette er gjort for at alle deltagere møder velforberedte op til styrkeprøven, og at alle får en god oplevelse på cyklen.

SundhedsDoktor glæder sig til turen og glæder sig over at få lov at være en del af dette spændende projekt.

God tur!