Ledige stillinger

Massører / Zoneterapeuter

Vil du være vores nye kollega?

SundhedDoktor har løbende brug for dygtige medarbejdere til de sundhedsordninger, som vi driver for mange forskellige virksomheder i Danmark. Hvis du har lyst til at blive en del af et spændende team, der hjælper danske arbejdspladser med at sikre fysisk og mentalt sundere medarbejdere, har du mulighed for at ansøge her på siden.

For at hjælpe os med at finde det rigtige job til dig, beder vi dig udfylde nedenstående formular. Inden for en uge vil du få besked på, hvorvidt vi har et job, der passer til dig.

Udfyld venligst alle felter.

Fysioterapeut til SundhedsDoktors Visitation i København

Fysioterapeut til SundhedsDoktors Visitationsenhed

 

Visitationsenheden i SundhedsDoktor benytter fysioterapeuter til den telefoniske faglige visitation og rådgivning af patienter, ligesom de står for den patientrelaterede administrative sagsbehandling fra vores kontor i København.

Visitationsenheden er en lægesuperviseret afdeling, der med udgangspunkt i gældende lovgivning samt højt serviceniveau arbejder med en sundhedsfremmende tilgang, hvor vi har fokus på forebyggelse, sundhedsfremme og patienternes mestring af egen dagligdag.

Er du fysioterapeut, fagligt velfunderet og har lyst til nye udfordringer i et dynamisk team, hvor faglighed og service vægtes højt? Så vil arbejdet i vores Visitationsenhed givetvis være interessant for dig.

Vi har aktuelt ingen ledige stillinger i Visitationsenheden, men da vi løbende ansætter, er du velkommen til at sende os en ansøgning.  Vi har både fastansatte med fast timetal og timelønnede til afløsning.

 

For at du kan komme i betragtning til ansættelse i Visitationsenheden skal du:

  • Have en uddannelse som fysioterapeut og erfaring med faglig dokumentation af dit arbejde
  • Være serviceminded og en god kommunikator
  • Være teamplayer, der tager medansvar for såvel opgaveløsning som trivsel i teamet
  • Arbejde selvstændigt og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger 
  • Agere konstruktivt i en dagligdag, hvor der i perioder er travlt og mange bolde i luften
  • Have IT-kendskab og kan forestille dig en hverdag, hvor computer og headset er dine vigtigste arbejdsredskaber

 

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • Et spændende og selvstændigt job med dygtige og engagerede kollegaer i et velfungerende team
  • Et godt arbejdsmiljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling 
  • En målrettet introduktion og oplæring til arbejdsområdet
  • En spændende arbejdsplads, hvor vi ambitiøst medvirker til at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede - til gavn for arbejdstager, arbejdsplads og samfund

 

Har ovenstående vakt din interesse, så send en ansøgning til Birgitte Friis Hasle, Chef for Visitation og Netværk på bfh@sundhedsdoktor.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Fysioterapeut til deltidsstilling i Tønder

Faglig engageret og motiveret fysioterapeut søges til fast deltidsstilling i Tønder ca. 11 timer pr. uge og Røde-kro ca. 3 timer hver anden uge


Brænder du for sundhedsfremme og forebyggelse, og har du viden om ryg- og skulderproblemer? Så er du lige den fysioterapeut, vi leder efter. Vi søger en erfaren og faglig kompetent fysioterapeut, der mestrer at sætte sin faglighed i spil i såvel mono- som tværfagligt samarbejde.  

Du skal gerne have klinisk erfaring og skal kunne løse opgaver, der kræver viden om ryg- og skulderproblemer, hvorfor efter- og videreuddannelse inden for MDT og/eller MT vægtes højt. Du skal være interesseret i sundhed og kunne indgå i et stærkt og dedikeret team, der vægter samarbejde og gode kolleger højt, og som altid prioriterer at give vores kunder den bedst mulige behandling. Som person er du åben for muligheder, robust i forhold til en hverdag, der byder på en varieret opgaveportefølje, og du deler gerne din viden og kunnen med dine kolleger.

Hos SundhedsDoktor sætter vi individet i centrum og skaber omsorg, tryghed og trivsel for medarbejdere i danske virksomheder med udgangspunkt i vores værdier: åbenhed, integritet og engagement. Vi gør en dyd ud af at gøre en forskel i hvert eneste møde med en medarbejder.

Vi er leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. SundhedsDoktor har et særligt fokus på forebyggelse, og vores vision er at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede.

Funktionsbeskrivelse og yderligere information om indhold i stillingen kan fås ved henvendelse til  Pia Starck på telefon 30 34 06 07 eller Rikke Veisgaard på telefon 31 25 02 38. Send din ansøgning snarest muligt til både pst@sundhedsdoktor.dk og rv@sundhedsdoktor.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Testleder

Er du idrætsuddannet (bachelor- eller kandidatgrad i Idræt), og har du lyst til at gøre en forskel for danske arbejdspladser omkring forebyggende sundhed, så har du mulighed for at arbejde som testleder hos SundhedsDoktor. Som testleder gennemfører du Sundhedstjek på arbejdspladser, som SundhedsDoktor arbejder for. På SundhedsDoktors Akademi uddanner vi vores testledere til at varetage mange af de spændende opgaver, som vi udfører for vores kunder.

Ring til Sundhedsdoktors testlederkonsulent på telefon 88 80 59 14 for at høre mere om mulighederne som testleder hos SundhedsDoktor.

Hvis du vil være testleder og være med til at gøre de danske arbejdspladser sundere, så send en ansøgning til ansoegning@sundhedsdoktor.dk

Ring på 70 20 85 80, hvis du ønsker at høre om andre jobmuligheder hos SundhedsDoktor.

 

 

Top