Ledige stillinger

Massører / Zoneterapeuter

Vil du være vores nye kollega?

SundhedDoktor har løbende brug for dygtige medarbejdere til de sundhedsordninger, som vi driver for mange forskellige virksomheder i Danmark. Hvis du har lyst til at blive en del af et spændende team, der hjælper danske arbejdspladser med at sikre fysisk og mentalt sundere medarbejdere, har du mulighed for at ansøge her på siden.

For at hjælpe os med at finde det rigtige job til dig, beder vi dig udfylde nedenstående formular. Inden for en uge vil du få besked på, hvorvidt vi har et job, der passer til dig.

Udfyld venligst alle felter.

Fysioterapeuter til SundhedsDoktors Visitation i København

Fysioterapeuter til SundhedsDoktors Visitationsenhed

 

Visitationsenheden i SundhedsDoktor benytter fysioterapeuter til den telefoniske faglige visitation og rådgivning af patienter, ligesom de står for den patientrelaterede administrative sagsbehandling fra vores kontor i København.

Visitationsenheden er en lægesuperviseret afdeling, der med udgangspunkt i gældende lovgivning samt højt serviceniveau arbejder med en sundhedsfremmende tilgang, hvor vi har fokus på forebyggelse, sundhedsfremme og patienternes mestring af egen dagligdag.

Er du fysioterapeut, fagligt velfunderet og har lyst til nye udfordringer i et dynamisk team, hvor faglighed og service vægtes højt? Så vil arbejdet i vores Visitationsenhed givetvis være interessant for dig.

Vi har aktuelt ingen ledige stillinger i Visitationsenheden, men da vi løbende ansætter, er du velkommen til at sende os en ansøgning.  Vi har både fastansatte med fast timetal og timelønnede til afløsning.

 

For at du kan komme i betragtning til ansættelse i Visitationsenheden skal du:

  • Have en uddannelse som fysioterapeut og erfaring med faglig dokumentation af dit arbejde
  • Være serviceminded og en god kommunikator
  • Være teamplayer, der tager medansvar for såvel opgaveløsning som trivsel i teamet
  • Arbejde selvstændigt og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger 
  • Agere konstruktivt i en dagligdag, hvor der i perioder er travlt og mange bolde i luften
  • Have IT-kendskab og kan forestille dig en hverdag, hvor computer og headset er dine vigtigste arbejdsredskaber

 

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • Et spændende og selvstændigt job med dygtige og engagerede kollegaer i et velfungerende team
  • Et godt arbejdsmiljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling 
  • En målrettet introduktion og oplæring til arbejdsområdet
  • En spændende arbejdsplads, hvor vi ambitiøst medvirker til at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede - til gavn for arbejdstager, arbejdsplads og samfund

 

Har ovenstående vakt din interesse, så send en ansøgning til Birgitte Friis Hasle, Chef for Visitation og Netværk på bfh@sundhedsdoktor.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Testleder

Har du en bachelor i idræt, og har du lyst til at gøre en forskel for danske arbejdspladser omkring forebyggende sundhed? Så har du muligheden for at arbejde som testleder hos SundhedsDoktor. Vi ansætter løbende testledere til at gennemføre Sundhedstjek hos de virksomheder, som SundhedsDoktor arbejder for.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i enten Århus eller København og vil på SundhedsDoktors Akademi blive uddannet til at varetage mange af de spændende sundhedsopgaver, som vi udfører for vores kunder.

OBS! Vi ansætter ikke på fuld tid, men på variable timer. Jobbet som testleder er derfor oplagt som studiejob.

Hvis du vil være testleder og være med til at gøre de danske arbejdspladser sundere, så send en ansøgning til ansoegning@sundhedsdoktor.dk. Du kan ringe til Sundhedsdoktors testlederkonsulent på telefon 88 80 59 14, hvis du har spørgsmål til jobbet som testleder hos SundhedsDoktor. Vi gemmer din ansøgning og tager kontakt til dig, hvis vi har en stilling, som passer til din profil. 

 

 

Top