Ledige stillinger

Massører / Zoneterapeuter

Vil du være vores nye kollega?

SundhedDoktor har løbende brug for dygtige medarbejdere til de sundhedsordninger, som vi driver for mange forskellige virksomheder i Danmark. Hvis du har lyst til at blive en del af et spændende team, der hjælper danske arbejdspladser med at sikre fysisk og mentalt sundere medarbejdere, har du mulighed for at ansøge her på siden.

For at hjælpe os med at finde det rigtige job til dig, beder vi dig udfylde nedenstående formular. Inden for en uge vil du få besked på, hvorvidt vi har et job, der passer til dig.

Udfyld venligst alle felter.

Fysioterapeut til SundhedsDoktors Visitation i København

Fysioterapeut til SundhedsDoktors Visitationsenhed

 

Visitationsenheden i SundhedsDoktor benytter fysioterapeuter til den telefoniske faglige visitation og rådgivning af patienter, ligesom de står for den patientrelaterede administrative sagsbehandling fra vores kontor i København.

Visitationsenheden er en lægesuperviseret afdeling, der med udgangspunkt i gældende lovgivning samt højt serviceniveau arbejder med en sundhedsfremmende tilgang, hvor vi har fokus på forebyggelse, sundhedsfremme og patienternes mestring af egen dagligdag.

Er du fysioterapeut, fagligt velfunderet og har lyst til nye udfordringer i et dynamisk team, hvor faglighed og service vægtes højt? Så vil arbejdet i vores Visitationsenhed givetvis være interessant for dig.

Vi har aktuelt ingen ledige stillinger i Visitationsenheden, men da vi løbende ansætter, er du velkommen til at sende os en ansøgning.  Vi har både fastansatte med fast timetal og timelønnede til afløsning.

 

For at du kan komme i betragtning til ansættelse i Visitationsenheden skal du:

 • Have en uddannelse som fysioterapeut og erfaring med faglig dokumentation af dit arbejde
 • Være serviceminded og en god kommunikator
 • Være teamplayer, der tager medansvar for såvel opgaveløsning som trivsel i teamet
 • Arbejde selvstændigt og være i stand til at træffe selvstændige beslutninger 
 • Agere konstruktivt i en dagligdag, hvor der i perioder er travlt og mange bolde i luften
 • Have IT-kendskab og kan forestille dig en hverdag, hvor computer og headset er dine vigtigste arbejdsredskaber

 

Til gengæld tilbyder vi dig:

 • Et spændende og selvstændigt job med dygtige og engagerede kollegaer i et velfungerende team
 • Et godt arbejdsmiljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling 
 • En målrettet introduktion og oplæring til arbejdsområdet
 • En spændende arbejdsplads, hvor vi ambitiøst medvirker til at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede - til gavn for arbejdstager, arbejdsplads og samfund

 

Har ovenstående vakt din interesse, så send en ansøgning til Birgitte Friis Hasle, Chef for Visitation og Netværk på bfh@sundhedsdoktor.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Fysioterapeut til deltidsstilling i Tønder

Faglig engageret og motiveret fysioterapeut søges til fast deltidsstilling i Tønder ca. 11 timer pr. uge og Røde-kro ca. 3 timer hver anden uge


Brænder du for sundhedsfremme og forebyggelse, og har du viden om ryg- og skulderproblemer? Så er du lige den fysioterapeut, vi leder efter. Vi søger en erfaren og faglig kompetent fysioterapeut, der mestrer at sætte sin faglighed i spil i såvel mono- som tværfagligt samarbejde.  

Du skal gerne have klinisk erfaring og skal kunne løse opgaver, der kræver viden om ryg- og skulderproblemer, hvorfor efter- og videreuddannelse inden for MDT og/eller MT vægtes højt. Du skal være interesseret i sundhed og kunne indgå i et stærkt og dedikeret team, der vægter samarbejde og gode kolleger højt, og som altid prioriterer at give vores kunder den bedst mulige behandling. Som person er du åben for muligheder, robust i forhold til en hverdag, der byder på en varieret opgaveportefølje, og du deler gerne din viden og kunnen med dine kolleger.

Hos SundhedsDoktor sætter vi individet i centrum og skaber omsorg, tryghed og trivsel for medarbejdere i danske virksomheder med udgangspunkt i vores værdier: åbenhed, integritet og engagement. Vi gør en dyd ud af at gøre en forskel i hvert eneste møde med en medarbejder.

Vi er leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. SundhedsDoktor har et særligt fokus på forebyggelse, og vores vision er at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede.

Funktionsbeskrivelse og yderligere information om indhold i stillingen kan fås ved henvendelse til  Pia Starck på telefon 30 34 06 07 eller Rikke Veisgaard på telefon 31 25 02 38. Send din ansøgning snarest muligt til både pst@sundhedsdoktor.dk og rv@sundhedsdoktor.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Fysioterapeut til fast stilling i Odense

Fagligt stærk fysioterapeut søges til fast stilling i Odense

 

SundhedsDoktor leverer fysioterapeutisk behandling til Odense Kommunes medarbejdere. I den forbindelse søger vi en fagligt engageret fysioterapeut til en fast stilling med start fra 1. september 2016. Stillingen er på 30-34 timer om ugen, og du bliver fast tilknyttet behandlingsordningen i Odense Kommune.

Vi søger en fysioterapeut, der:

 • Er fagligt stærk
 • Har klinisk erfaring
 • Har en bred viden om ryg- og skulderproblemer. Efter- og videreuddannelse inden for MDT og/eller MT vægtes derfor højt
 • Mestrer at sætte sin faglighed i spil både på egen hånd og ved tværfagligt samarbejde
 • Vægter manuel behandling højt
 • Er åben over for nye muligheder og holder af en varieret hverdag
 • Gerne deler sin viden og kunnen med kollegaerne

Til gengæld tilbyder vi dig at blive del af et stærkt og dedikeret team, der vægter samarbejde og gode kolleger højt, og som kærer sig om hinanden.

Vi sætter individet i centrum, og vores hovedfokus er at tilbyde Odense Kommunes medarbejdere den bedst mulige behandling. Derigennem skaber vi omsorg, tryghed og trivsel for medarbejderne med udgangspunkt i vores værdier: åbenhed, integritet og engagement. Vores mål er at gøre en forskel i hvert eneste møde med den enkelte medarbejder.

SundhedsDoktor er leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. Virksomheden har særligt fokus på forebyggelse, og visionen er at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede.

Vil du vide mere om stillingen, så ring til HR-konsulent Pia Starck på telefon: 30340607 eller til koordinator Rikke Veisgaard på telefon: 31250238. Send din ansøgning og CV til pst@sundhedsdoktor.dk og rv@sundhedsdoktor.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Fysioterapeut søges til barselsvikariat i Fredericia

Fysioterapeut søges til barselsvikariat i Erritsø, Fredericia

 

Brænder du for sundhedsfremme og forebyggelse? Elsker du en varieret hverdag med både behandling og træning? Så er du lige den fysioterapeut, vi leder efter.

Stillingen er på 24 timer om ugen og ligger fra d. 15. september 2016 til d. 31. januar 2017 – med mulighed for forlængelse.

21 timer om ugen går med fysioterapeutisk manuel behandling, og 3 timer er dedikeret til cirkeltræning, ryghold og nakke/skulderhold. Du får også mulighed for at henvise til en intern kiropraktor, som også er en del af behandlingsordningen.

Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring og er i stand til at løse opgaver, der kræver viden om ryg- og skulderproblemer. Efter- og videreuddannelse inden for Mulligan, MDT og/eller MT vægtes derfor højt.

Du bliver fast tilknyttet en virksomhed, som SundhedsDoktor leverer en behandlingsordning til. Du bliver SundhedsDoktors ansigt udadtil og hjælper virksomhedens medarbejdere med deres arbejdsrelaterede skader. Vi søger derfor en fysioterapeut, der sætter individet i centrum og skaber omsorg, tryghed og trivsel for medarbejderne i virksomheden med udgangspunkt i SundhedsDoktors værdier: åbenhed, integritet og engagement. Vores mål er at gøre en forskel i hvert eneste møde med den enkelte medarbejder og tilbyde medarbejderne den bedst mulige behandling, træning og pausegymnastik.

Som person er du åben for nye muligheder og robust i forhold til en hverdag, der byder på en varieret opgaveportefølje, og du deler gerne din viden og kunnen med dine kolleger i andre sundhedsordninger.

SundhedsDoktor er leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. Virksomheden har særligt fokus på forebyggelse, og visionen er at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede.

Vil du vide mere om stillingen, så ring til HR-konsulent Pia Starck på telefon: 30340607 eller til koordinator Rikke Veisgaard på telefon: 31250238. Send din ansøgning og CV til pst@sundhedsdoktor.dk og rv@sundhedsdoktor.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Fysioterapeut søges til barselsvikariat på Fyn

Faglig engageret og motiveret fysioterapeut søges til barselsvikariat på Fyn

 

Er du en faglig stærk fysioterapeut, der mestrer at sætte sin faglighed i spil i såvel mono- og tværfagligt samarbejde? Elsker du en varieret hverdag, og vægter du manuel behandling højt? Så er du den fysioterapeut vi leder efter.

Stillingen er på 28 timer om ugen og ligger fra d. 19. september 2016 til d. 1. december 2016 – med mulighed for forlængelse.

Din hverdag bliver alsidig, og du bliver fysioterapeutisk behandler i forskellige virksomheder i både Nyborg, Ringe og Odense C. Det er derfor et krav, at du har bil, så du let kan køre mellem lokationerne.

Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring, og at du kan løse opgaver, der kræver viden om ryg- og skulderproblemer, hvorfor efter- og videreuddannelse inden for MDT og/eller MT vægtes højt.

Til gengæld tilbyder vi dig at indgå i et stærkt og dedikeret team, der vægter samarbejde og gode kolleger højt, og som kærer sig om hinanden. Vores fokus er til hver en tid at tilbyde medarbejderne i virksomhederne den bedst mulige behandling. Vi sætter individet i centrum og skaber omsorg, tryghed og trivsel for medarbejdere med udgangspunkt i vores værdier: åbenhed, integritet og engagement. Vores mål er at gøre en forskel i hvert eneste møde med den enkelte medarbejder.

Som person er du åben overfor nye muligheder, holder af en varieret opgaveportefølje og deler gerne din viden og kunnen med dine kolleger.

SundhedsDoktor er leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. Virksomheden har særligt fokus på forebyggelse, og visionen er at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede.

Vil du vide mere om stillingen, så ring til HR-konsulent Pia Starck på telefon: 30340607 eller til koordinator Rikke Veisgaard på telefon: 31250238. Send din ansøgning og CV til pst@sundhedsdoktor.dk og rv@sundhedsdoktor.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Testleder

Er du idrætsuddannet (bachelor- eller kandidatgrad i Idræt), og har du lyst til at gøre en forskel for danske arbejdspladser omkring forebyggende sundhed, så har du mulighed for at arbejde som testleder hos SundhedsDoktor. Som testleder gennemfører du Sundhedstjek på arbejdspladser, som SundhedsDoktor arbejder for. På SundhedsDoktors Akademi uddanner vi vores testledere til at varetage mange af de spændende opgaver, som vi udfører for vores kunder.

Ring til Sundhedsdoktors testlederkonsulent på telefon 88 80 59 14 for at høre mere om mulighederne som testleder hos SundhedsDoktor.

Hvis du vil være testleder og være med til at gøre de danske arbejdspladser sundere, så send en ansøgning til ansoegning@sundhedsdoktor.dk

 

 

Top