SundhedsDoktor i korte træk

Vi er den innovative leverandør af sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikringsselskaber. Vi tilbyder komplette sundhedsløsninger til virksomheder, der ønsker at arbejde strategisk med sundhed på arbejdspladsen og investere i deres medarbejdere.

Vores fokusområde er sundhedsydelser med dokumenteret effekt, der sikrer vores kunders medarbejdere et godt og langt arbejdsliv. Forebyggelse har et særligt fokus hos os, og vi arbejder altid på at finde problemerne, før de udvikler sig til omkostninger.

 

SundhedsDoktors vision, mission & værdier

Vision
SundhedsDoktor vil medvirke til at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde, arbejdsdygtige og velmotiverede - til gavn for arbejdstager, arbejdsplads og samfund.

Mission
Sundhedsdoktor arbejder med virksomheder/organisationer for at reducere sygefravær, optimere arbejdskapacitet, højne trivsel og forebygge tab af erhvervsevne. Dette sker gennem behovsbestemte, evidensbaserede, innovative sundhedsløsninger. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Værdier
SundhedsDoktors virksomhed er grundlagt på følgende værdier:

  • Åbenhed
  • Integritet
  • Engagement

 

SundhedsDoktors kunder

SundhedsDoktors flere end 200 behandlere betjener store og små virksomheder over hele Danmark. Vi har ti-tusindvis af medarbejderes sundhed i vores hænder og leverer kvalitetssikrede sundhedsydelser både til private og offentlige kunder

Private kunder:

 

Offentlige og statslige kunder:

 

Vi sætter jer gerne i kontakt med vores kunder, hvis I ønsker at høre deres erfaringer med SundhedsDoktor som leverandør.

 

 

 

Top