Sundhedstjek og undersøgelser

Hos SundhedsDoktor bestræber vi os kort og godt på at levere markedets bedste sundhedstjek - målt på alle parametre.

Tværfaglig behandling

Vores tværfaglige behandlingsordninger er unikke med frit valg til klinik, ligesom vi tilbyder hurtig udredning.

Foredrag

8 ud af 10 medarbejdere lægger noget om i deres liv efter et sundhedsforedrag af Chris MacDonald eller en af de andre inspirerende oplægsholdere fra SundhedsDoktor.

Kost og træning

Mad skal være smagfyldt og smukt at se på og træning skal være sjovt. Lad SundhedsDoktor inspirere til, hvordan disse faktorer kan gå hånd i hånd med sundhed.

Sundhedsevents

Sjove og inspirerende dage, som sætter fokus på sundheden i jeres virksomhed.

Landsdækkende stress- og psykologisk rådgivning

SundhedsDoktor tilbyder en hurtig og effektiv rådgivning af medarbejdere med stress-problemer eller ondt i sjælen.

Træf det sunde valg…

Du tror på, at sunde medarbejdere skaber en stærkere og mere rentabel virksomhed, som kan tiltrække de bedste.

Men hvordan skaber du den sunde arbejdsplads?

Det kan være svært at involvere sig i medarbejders livsstil og beslutninger omkring eget helbred, da det ikke umiddelbart forbindes med et område, som vedrører arbejdspladsen.

Hos SundhedsDoktor tror vi på, det gælder om, at få den enkelte medarbejder til at tage ansvar og handle i forhold til sin personlige sundhed.

Som virksomhed betyder det, at man skal gøre det oplagt og nemt for hver eneste medarbejder at træffe det sunde valg fremfor det usunde.

Det sunde valg er ikke altid det nemmeste valgt, men det bliver nemmere, hvis rammerne på arbejdspladsen indbyder til det sunde valg, hvis medarbejderne føler sig kompetente til at træffe det sunde valg, og sidst men vigtigst at medarbejderne føler sig motiveret til træffe det sunde valg.

Hos SundhedsDoktor kan vi hjælpe virksomheden til at komme hele vejen rundt om alle aspekter i at skabe en sund arbejdsplads, så den enkelte medarbejder føler sig motiveret til at vælge det sunde alternativ.

Vil du høre mere om, hvordan I kan skabe en sund virksomhed, så kontakt os på 70 20 85 80 eller på info@sundhedsdoktor.dk.